Visekafé

Mandag 3. juni kl 19:00: Velkommen til stemningsfull visekafe med Erik Lukashaugen og Annar By.

Arrangementet er et lite forsommereventyr i historiske omgivelser på Solørtunet på Glomdalsmuseet. Erik Lukashaugen og Annar By står for stemningsfulle viser inspirert blant annet av lokal folkemusikk og diktere fra Hedmark. Du får servert lokalprodusert spekemat og kan kjøpe godt drikke. Konserten innleder Visekaféturnéen som Lukashaugen og By skal ha i Hedmark i sommer.

  • Erik Lukashaugen og Annar By spiller på Solørtunet på Glomdalsmuseet
    1/1
    Erik Lukashaugen og Annar By spiller på Solørtunet på Glomdalsmuseet Eivind Høimyr

Erik Lukashaugen

Erik Lukashaugen var i vinter nominert til spellemannspris for albumet Vi eier skogenesom var basert på Hans Børlis dikt. Han har tidligere mottatt Vidar Sandbecks kulturpris Regnbågåbrua for sitt arbeid som visesanger. 45-åringen har utgitt albumene Av en sliters memoarer (2013), Tel si ega tid (2015), Finnskogvegen (2016) og Vi eier skogene (2018). Under Sandbeck-dagene opptrer han sammen med Annar By med en visekveld på Solørtunet, Glomdalsmuseet.

Annar By

Annar By er regnet som en av landets fremste folkemusikk-gitarister og vant i fjor B-klassen i vokal under Landskappleiken. 43-åringen har medvirket på en lang rekke album, blant annet med Erik Lukashaugen, Signe Marie Rustad, Margrete Nordmoen, Camilla Granlien, Stampestuen, Fra de mollstemte skoger og sitt eget soloalbum Folk, gitar og sang (2006). Under Sandbeck-dagene opptrer han sammen med Erik Lukashaugen med en visekveld på Solørtunet, Glomdalsmuseet.

Visekafé med Erik Lukashaugen og Annar By

Glomdalsmuseet
03. juni kl. 19.00