"Vår Vidar"

En musikalsk forestilling om Vidar Sandbeck 5. mai kl.19.00 i Åmot kulturhus.

"Vår Vidar" - 60 korsangere hyller Sandbeck

- Vi ønsker at barn, unge og voksne skal bli bedre kjent med vår egen multikunstner Vidar Sandbeck, sier dirigent Ingrid Sløgedal. Lørdag er det klart for konsertforestillingen ”Vår Vidar” med 60 sangere og band i Kulturhuset på Rena.

  • 1/1

Rena Damekor, CorX, Tun-In, og KoriÅmot har øvd siden høsten 2017 på mer enn de tjue sangene som skal framføres. Blådansen og Ved Gråten sjø er urframføringer av arrangementer laget av henholdvis Rune Rebne og Arild Dragesæt.
- Dette er krevende arrangementer for blandet kor. Nå ser vi veldig fram til å presentere dem, og de øvrige sangene for publikum, sier Sløgedal.

Hun lover en variert forestilling med kjente og kjære Sandbeck-viser. - Vi er stolt over at Vidar Sandbeck er vår egen multikunstner. Vårt håp er at flere skal få et nærere forhold til denne kulturarv. Sandbecks tekster er gode følgesvenner på livets vei, mener Sløgedal.

Med seg har korene de dyktige musikerne Kjell Arne Andersen på gitar, Knut Arve Larsen på bass, Jan Inge Larsen på trommer og Lars Otto Sørhus på piano og trekkspill. Flere av sangene fremføres med innslag av drama og skuespill.