«En får ta det en kan få» - artige og fine viser av Vidar Sandbeck

Plateslippkonsert i Åmot kulturhus onsdag 11. april kl. 20.00.

Eau de Vill er virkelig glad for å kunne jobbe med sanger og viser I forbindelse med 100 års jubileet til Vidar Sandbecks fødsel. Etter å ha gjort tilsvarende hyllest til Alf Prøysen på hans 100 års dag, var det med stor spenning vi gikk på arbeidet med å lete i Vidar Sandbeck sine viser. Vi føler på mange måter at materielt til Sandbeck har vært så lite tilgjengelig for oss da vi har følt at mange av innspillingen er gjort veldig overarrangert. Det har bare vært de mest populære visene som vi har hørt på radio som vi har lyttet til.

Billettsalg

 

  • Eau De Vill
    1/1
    Eau De Vill

Når vi så starter å jobbe med stoffet som Vidar har skrevet, så ser vi jo at dette er en singer/songwriter som virkelig har et voldsomt stort materiale. Vi har gjennom vårt arbeid med materialet prøvd å gjøre disse visene enda mer tilgjengelig for folk. Borte er alle de tunge arrangement med fioler, klarinetter og vanskelig arrangement, tilbake står en nakne og avkledd Sandbeck med mandolin, gitar, fele og trekkspill.

Det gjør musikken mye lettere å spille for oss. Vi håper virkelig du vil like det. Vi har plukket mange av de humoristiske visene hos Sandbeck på samme måte som vi gjorde med Prøysen. Og vi er så imponert over det fantastiske materialet vi har funnet. 

Vi håper noen av visene vi byr på er nye for deg, og gjør deg enda mer spent på å utforske Sandbeck, og så håper vi at vår tolkning av de kjente visene gjør deg nysgjerrige til å lytte på hele plata.