Folk Song Weekend

OnTrack Music inviterer til visehelg og ølsmaking. Velkommen til et helakustisk arrangement hvor låtskriverkunsten er i fokus.

  • 1/1
English text

Låtskrivercamp

I anledning vår lokale visehelt Vidar Sandbecks 100-års jubileum, markerer vi dette med med en skikkelig visehelg hos oss på Rena. I løpet av noen dager skal 15–25 deltakere skrive nye viser sammen, og det hele avsluttes med en konsert i Åmot kulturhus hvor et utvalg av visene fremføres for publikum.

Vi vil også utfordre noen av våre deltakere til å ta noen gamle slagere. Navnet på konserten blir «Noe Nytt, Noe Gammelt, Noe Lånt».

Våre profesjonelle produsenter vil hjelpe gruppene å spille inn sangene fortløpende gjennom helgen, så alle får med seg sangene hjem. Alle innspillingene vil også vurderes for utgivelse.


Under oppholdet vil vi være i våre inspirerende nye studioer som du kan sjekke ut her: www.ontrackmusic.no/studio-no

Program:

Fredag 1. juni fra kl. 18.00: Velkomst i studio utover kvelden med bevertning og viseaktiviteter. 

Lørdag 2. juni:Deltakerne får på forhånd oppgave å forberede noen ideer til viser. Tema for dagen blir presentert, og alle blir delt inn i grupper på tre for å skrive ferdig visene. Sangene vises frem kl. 22.00 på studioscenen og det blir ølsmaking i baren! (Liker du ikke øl blir det alltids andre alternativer.)

Søndag 3. juni: Under frokosten kl. 9.00 blir det et halvtimes innlegg om Vidar Sandbeck. Kl. 9.30 Nytt tema og flere viser øves inn. Oppsett lages, og vi gjennomfører generalprøve kl. 15.00, konsert kl. 17.00, og opplegget avsluttes så man rekker toget kl. 19.00.


Påmeldingsavgiften inkluderer:
– Deltakelse på camp
– Overnatting i rom med 2/4 pers i 2 netter
– Frokost og lunchbuffet i studio
– Middag hver dag
– Forfriskninger, te, kaffe, frukt, snacks gjennom hele dagen
– Ølsmaking og fri bar lørdag kveld
– Et verdifullt nettverk av nye bekjentskaper, produsenter og musikere
– Innspilling av alle låtene fra helgen
– Mulighet for å vinne deltakelse på en av våre profesjonelle camper

Pakkepris: kr 3 900,–
Påmelding innen 01.04.18.
Følg linken under.
https://www.ontrackmusic.no/events/folk-song-weekend-visehelg