Birken Company

Jubileumskonsert. Birken Company er blitt 20 år.

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Kjøp billetterher.

Husker du vorspielet, eller var det nachspielet ? Kanskje var det hjemme-festen, eller grillpartyet ? Alle har vi vel en eller annen gang vært på en fest, hvor en eller flere hadde med seg gitar... Husker du låtene, de kjente kjære låtene som "alle" kunne ? De som alle kunne refrenget på? Det tok alltid av på sånne fester hvor vi alle var med på refrenget, ja det var til og med mange som danset.
Husker du så gøy det var?

Sett sammen to gitarister, en bassist, en på munnspill og vokal. Krydre det hele med koring og sang.. Hell til slutt over lysten til å spille egne og andres låter, og du får konseptet til Birken Company. Bandet startet opp med dette grunnlaget vinteren 2001.

Det Rena-baserte bandet består av fire karer: Tor-Erik Berge på ymse gitar(er) og vokal, Knut Arve Larsen på gitar og vokal, Morten Røsten på bass og Eivind Baardseth på munnspill, vokal og en og annen perkusjonsrekvisitt. Bandet er utvidet med Anne Karin Odden, vokal, Christian Kvam Skjefstad, el. Gitar, Jan Inge Larsen, trommer og Sarah Agnes Vold Johnston, fele. Gjester på konserten er Linn Kristin Øfstaas Bøvra, vokal og Lars Otto Sørhus, tangenter.

Mer info