Bildilla

Den 23. juni braker det løs på Rena! Dette er ett samarbeid mellom Rena Veteranbilklubb, Rena Rock og Streetmeet Rena gjengen som tidligere har arrangert flere vellykkede treff på Rena!

Det hele starter 11:00 med rebusløp fra Rena Syd, og rebusløpet vil gå på Rena og omegn. Det vil i tillegg være barnespørsmål på hver post, så de yngre også kan være med og delta.

Fra 12:00 og utover vil det være bilutstilling på Rena Syd. Dette er for alle biler, både gatebiler, veteranbiler og amcar. Her trengs det ikke være noen utpreget showbil! Det er artig med alle slags biler, så dette er åpent for alle. Det koster kun 100kr å stille ut, så håper flest mulig tar turen uansett merke, årstall og tilstand.

 Det vil også bli mulighet for å kjøpe mat og drikke på området. Og underveis skal Andreas Holø og Anders Westhagen lage liv og spille for oss!

17:00 blir det burning på området! Dette har vært stor suksess tidligere år, så håper vi kan gjenta dette! Så her kan du lovlig svi gummi i kontrollerte former, så håper du vil gjøre ett forsøk på å røyklegge Rena syd!

Vi avslutter bilarrangementet 19:00 med cruising bort fra området, og gjennom Rena sentrum. På Åmot Kulturhus blir det konsert med selveste Linda Gail Lewis! Så parker gjerne gliset på torget, og kom på konsert for en skikkelig rockabilly opplevelse rett fra USA! Inne på kulturhuset vil det være alle rettigheter! Billetter kan kjøpes i døren, eller kjøpes på amotkulturhus.no. Billettprisen på konserten er kun 250kr.

Så med dette vil vi ønske alle bilglade mennesker velkommen til Rena, denne forhåpentligvis solfylte dagen! Ta med bilen, familien og møt likesinnede på Rena!

Del gjerne arrangementet, desto fler vi blir, desto artigere blir det! :)

 Vel møtt!